Nedräkning :)

Hejsan! Här är lilla jag som fortfarande är en lite sjukling...

  


HEJ DÅ!!!             <3                                    

Tävling!

Den som kan se vad det står här vinner en läsare till din blogg! Om DU vinner kommer jag att läsa din blogg eller hemsida i 1 månad! Vad sägs om de?
Gör så här:
1.Kommentera vad det står på bilden och länka till eran blogg/hemsida
2.sätt in följande bild på eran blogg/hemsida:

Lycka till!

Feber och Design

Hello!
Idag som ni vet har jag varit hemma men jag har också haft feber och när jag har feber eller allmänt tråkigt så gör jag en design!
Så här är den nya snyggare designen som är gjord i gimp!
Bråkade med Doii på msn men det löste sig, så nu är vi vänner, stannar nog hemma imorgon eller jag tror nog de
Hej då! Åå just de! Igår fick jag en maskros i ögat (är allegisk mot pollen och sånt) av Doiis Brors kompis så jag var tvungen att gå hem från skolan..:( inte bra!
Hej då igen!

Tjena...

...pluggade igår så jag kunde inte blogga, ska vara hemma idag för att jag är sjuk :( Kollade precis min statestik och för 2 dagar sen hade jag 48 unika läsare! coolt...har aldrigt haft så mycket läsare!
Hej då!

Shavadi!...

shan shou Maya :9 Det betyder: Hej, jag heter Maya på thailänska som jag lärt av min kompis. Det stavas så klart inte så men bara för äää...ja bara för att :)
Igår gjorde jag något som ni nog inte gjort någon gång, jag klippte min kompis, allså jag klippte en frisyr på henne. Hon ville ha likadant hår som mig och Doii så jag klippte topparna och klippte överhåret rätt kort så att det går att tupera. Det som är bra är att hon kan tupera om hon vill och hon kan ha det vanligt utan att det ser psykat ut, I'am very good! Nu ska jag ta och göra något som jag inte vet. Haha kanske rulla mig på golvet, ne men jag vet inte sååå.....
Hej då! :)

OjOjOj!!

Helloj!
Här är världens bästa bloggare som inte har bloggat på 5 dagar! haha fy på mig,
det har inte hänt så mycket dom senaste 5 dagarna men ändå, ville ge klartecken på attg jag fortfarande levde Hah :)
Hej då! :P

Har fått ett till...

...syskon! Jippie! Asså första trodde jag att jag inte skulle lägnta men det gör jag. Min nya lilla syrra föddes 18.10 idag! Ruligt värre asså!
Kort uppdatering....

Hej då!

Har varit på en fest...

...så jag har ont i fötterna och så...har dansat jätte mycket, Grattis Mayra!
Hej då! kort inlägg :)

Videobloggar :)Hej då!
Harre bra!

Är godissugen...

...som tusan!
Så nu ska jag äta en godisburk, nä en lite godis

Ful och ofixat, ingen bra bild precis men ni bör testa på lindt! trodde aldrig att jag skulle gilla dom men nu kan jag inte sluta äta dom!

Hej då!

Har precis fixat mig :)

Ruligt värre! nää...men nu bloggar jag innan skolan så det blir ett kort inlägg, bara för att....
Idag går jag bara helvdag eftersom att det är röd dag imorgon så då behöver vi inte gå så länge, det är jätte bra för då kan jag hänga på Lise om vädret också vill, vissa av er vet nog att det ska bli regn idag, igår var det så skönt asså det var as varm så jag låg på lises tak och solade magen. Längtar så tills jag får prova min bikini men tyvärr är det för kallt
VAD LÄGNTAR DU TILL?

Hej då! nu ska jag dra och plugga era morsgrisar!

[ingen bra rubrik]

Hej!
som ni ser har jag ingen bra rubrik och jag har så klart inget att skriva om heller! :)
Hittade en gammal film som jag tittade på med min storebror när vi var små, asså gud, kom nästa ihåg allt. Nu ska jag vara grym och käka en godis och klappa Zorro (min hund), Sen ska jag kela med Findus (min katt) och till slut ska jag hälsa på Lillen (min hamster)

Hej då!

Good night Sweden! (god natt svergie)

Hay!
Inte så mycket att göra, ska gå och lägga mig strax, ruligt, ska drömma om delfiner och hajar och krokodiler och reptiler och så klart ska jag drömma om filmen avatar. Såg den idag, är lite efter...btw. grymt bra asså! Min favorit film. Bara för att göra inlägget längre tänker jag lägga upp två bilder på mig i bikini:


Gillar bild nr.2 bättre, Skillnaden är att jag poserar olika, har andra skor och är allmänt snygg hah..ne men ni ser nog att på bilden är det som bruna/svarta streck, det är smuts sen när jag skrev på spegeln med fingret när jag hade dushat, låt inte mamma få veta :O O.o
Hej då! Sov gott!

Omg! dålig uppdatering!

Asså måste lära mig btw. Idag var jag och shoppade med mammi i stan, lägger upp en bild sen. Kom på att jag träffade rätt många bloggare på grönan: Julia, Lara, Emma (kan ej hennes blogg), Mig, Doii, Sofia och en till, och den EN är DENNIS M! Han åt på samma ställe som oss :) Japp...
Här kommer bilden på de jag köpte:

Randig bikini: H&M
Skor: Din sko
Nätstrumpbyxor: Åhléns
Snyggt vah? Älskar min nya bikini!
Hej då!

3 dagar sen sista uppdateringen!!!....

Inte bra! asså måste lära mig att uppdatera. Är med Doii, väntar på att alarmet ska ringa för då ska vi gå ner till skolan eftersom vi har blivit Skolpoliser! Roligt värre! I söndags var vi på grönan så nu är jag inte lika hätsig det ända jag känner är smaken av hårspay i munnen :D Lägger in lite bilder sen. Eftser skolan eller nått...

Hej då :)

Yeah!

Hej!
Igår var det valborg, nice! japp så är de, lägger upp bilder imorgon eller senare, just de! Ska till grönan imorgon!! haha

Hej då! :)

RSS 2.0